O nama

Istorija firme "MPJ Group " počinje 1997. godine kada je u Brčkom otvorena porodična firma pod nazivom "METAL", čija je osnovna djelatnost bila trgovina na veliko i malo metalnom robom.
Godine 2007. isto u Brčkom ,odlukom vlasnika firme " METAL" dolazi do osnivanja firme "METAL-PROM JANJIĆ", koja se okreće djelatnosti koja će u budućnosti postati osnovna: veleprodaja i maloprodaja vijčane robe. Vodeći se osnovnom politikom "kupac je na prvom mjestu", firma "METAL-PROM JANJIĆ" u kratkom vremenskom roku postaje prepoznatljiv kao konstantan, pouzdan i kvalitetan dobavljač.
A kao takav dobavljač, firma "METAL-PROM JANJIĆ" se vrlo brzo pozicionirala kao lider u uvozu i distribuciji vijčane robe na teritoriji BiH.
U cilju poboljšanja naših usluga prema krajnjim kupcima 2015. godine menadžmet donosi odluku o formiranju još jedne firme pod imenom "MPJ Group" koja se fokusira isključivo na veleprodaju.
Svoju misiju, "MPJ Group" realizuje kroz stalni rast svojih poslovnih mogućnosti. Profesionalan i efikasan rad i najviši kvalitet usluge garantuju našim partnerima, bez dileme, potpuno zadovoljstvo.
U januaru 2017. godine "MPJ Group" otvara novi distributivni centar u Brčkom površine 1200m2 , opremljen najsavremenijim tehnologijama za magacinsko poslovanje. Svojim ozbiljnim pristupom poslu, najvišim nivoom kvaliteta i vanserijskim rezultatima, firma "MPJ Group" se odgovorno preporučuje za saradnju, sigurna da uvijek može da ostvari najbolje.